Forum Discussion

Mustaf19085's avatar
Mustaf19085
Rising Newcomer
2 months ago
Solved

FC 26 BAĞLANTI SORUNU

Merhaba birdaha fc26 nın çıkan hiçbir oyununu almayacağım oyunu kazandığım gibi bağlantısı hatası veriyor ve kazandığım ve emek verdiğim maç malesef bağlantı hatası diye benim tüm emeğim çöp oluyor. oyunda hileler çok fazla ve artık bu oyunu bırakıyorum. Nezamanki bağlantı sorunu diye beni attığı maçların telafisi olarak bir paket yada kaybettiğim maçlarımı geri verin mönitörüm şuan sağlam ama kırılmasını istemiyorum. 1000mpbs internet kullanıyorum bağlantımda sorun yok lakin kazandığım maçı bağlantın kesildi denilerek rakibe vermesinden bıktım usandım...

5 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Lig sezon puan Global Sıralamada en azından ilk 10 da yer alan liglere baktığınızda bireysel aktiviteleri genel olarak sıfır gözüküyor, düzenli aktivite yapan 5-6 kişi var gerisi doldur boşalt yapılarak aktivite kasılıyor, örneğin bir oyuncu alıyor 1000 aktivite kasıyor ligden atıyor haftalık limitlerden etkilenmiyor , hiç hak etmedikleri halde global sıralamada üst sıralarda yer alıyor ama suç FC mobile yöneticilerine aittir. Böyle büyük bir oyun organizasyonunda böyle bir sistem açığını nasıl görüp müdahale etmezsiniz ? Adalet bunun neresinde ? Siz yapamazsınız ben size çözümünü söyleyeyim, bir oyuncu mevcut Ligi'nde aktivite kasıyorsa o ligden atıldığında oyuncuya ait aktivite sezon puanları lig genel puanından düşürülsün , normal bir yöneticinin yapması gereken hamle budur , aklınıza takılan sorunlar varsa bana danışın size öğreteyim !

• Sezon modunda taktiklerde dizilişi değiştirdiğimde kayıt olmuyor yeni diziliş kaydet yapıp çıktığımda yine eski taktiğin geri gelmesi yeni dizilişi hiç bir şekilde yapamam bundan dolayı oyunu iade edeceğim yardımcı olmazsanız dizilişleri nasıl değiştirir 

• Orhan014's avatar
    Orhan014
    Rising Newcomer
    2 months ago

Her hafta aynı sonuc maç kazaniyorum server hata veriyor KAZANDIĞIM Fut champions maçları kaybetti olarak güncelleniyor bu durum insanı oyundan soğutuyor daha çok nefrete yol aciyor

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hi there, 

At the moment, the EA Forums support the following languages: 

I’m going to lock this topic for now. However, you’re very welcome to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum section. 

If you need further assistance, you can also contact an EA Advisor via the  EA Help website 

Thanks! 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Feedback & Suggestions

FC 26 Feedback & Suggestions

Use this space to share your ideas, suggestions and constructive feedback.Latest Activity: 53 minutes ago
3,228 Posts