Forum Discussion

7c4f4nqmzjp6's avatar
7c4f4nqmzjp6
Rising Newcomer
6 days ago

Şikayet ve Öneri

Uzun zamandır FIFA oynayan birisiyim.FIFA 25’i beğenmediğim için almadım.FIFA 24’te karşılaştığım sorun FIFA 26’da yine devam ediyor.Teknik Direktör modunda birkaç saat vakit geçirince oyun donuyor ve uygulamayı kapatmadan düzelmiyor.Bu süreçte de tüm ilerleme siliniyor.Başka herhangi bir modda böyle bir sıkıntı olmuyor.Klasik takımların gelmesi çok iyi oldu.Geç kalınmış bir güncelleme hatta.Klasik takımın kadroları daha da güncellenebilir.Real Madrid’in efsanesi Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Gonzalo Hıguain,Karim Benzama ve Barcelona’nın efsanesi Lionel Messi,Luis Suarez,David Villa vb. diğer takımlarda da birçok eksiklikler var.Güncellemeler ne kadar çabuk yapılırsa o kadar güzel olur ve en önemlisi santra modunda karma seçimler olmalı,getirilmeli hatta şart.Sırf bu yüzden pese devam ediyorum.4’lü takım seçme, o takımın en iyilerini verme modu gelmeli.Eminim ki sizin için hem çok zaman almayacak hem de kolay bir güncelleme olur.Dünya Kupası modu ve pesteki gibi şampiyonlar ligi modu olmalı.Grup aşaması ile başlayıp aşamalı aşamalı ilerlenmeli.Eksik takımlar giderilmeli.Milli takımlarda Türkiye’nin olmaması büyük eksiklik.Oyuncuların yüz benzerliğinden ziyade böyle güncellemeler yapılmalı.Genlerin güncel duruma göre yükseltilmesi ve düşürülmesi çok güzel.Bu durumdan dolayı tebrik ediyorum.Bu güncellemeler piyasa da sizi 1 numara yapar.Bahsettiğim şikayet tahmin ediyorum ki birçok kullanıcıda da meydana geliyordur.Bu sorunu dikkati alıp düzeltmenizi rica ediyorum.Ama önerilerimi dikkate almanızı önemle rica ediyorum.Bu önerilerimi biran önce yapmalısınız.Hem oyuncular hemde sizin için.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Technical Issues

FC 26 Technical Issues

Having issues with FC 26? Join here to find help with connectivity, performance issues, crashes and more.Latest Activity: 24 minutes ago
10,595 Posts