Forum Widgets
Recent Discussions
Zmiana łącza na szybsze - wywala z mapy do menu głównego.
Witam , po zmianie łącza internetowego (ten sam dostawca i technologia) na szybsze, po 15sekundach po wejściu na mapę , wywala mnie do menu głównego gry ??? co może być problemem ?? ps. na poprzednim łączu , wolniejszym, nie było żadnych problemów. dzięki za pomoc. Pozdrawiam.SolvedATOMOWA_MUCHA2 months agoRising Newcomer20Views0likes2CommentsSecureBoot przy uruchomieniu Battlefield 2042
Witam, po instalacji windowsa na świeżo pobrałem sobie Battlefield 2042 aby przetestować na nowym PC, i przy uruchamianiu gry wyskukuję mi komunikat że nie mam włączone Secure Boot, czy wystarczy że tylko wejde do biosu i to włączę i zapiszę i od nowa włącze komputer ?Solvedidc-Smile_v22 months agoSeasoned Novice196Views0likes1CommentProblem z AntiCheat
Witam! Mam problem z systemem anticheat, po włączeniu gry działa ona oraz uruchamia się prawidłowo, ale po jakoś 1-2 minutach wyrzuca mi grę i ukazuję się komunikat który zamieściłem w załączniku, usunąłem juz antychaet i zainstalowałem ponownie ale niestety nie przyniosło rezultatu, miał ktoś taki problem? wie ktoś co trzeba zrobić?Solved30Views0likes1CommentWyrzucanie z serwera i zbugowane postacie.
Witam, Mam dziś liczne problemy z wyrzucaniem z serwera do menu głównego. Zdarza się to co mniej więcej co drugą grę. Nie pojawiają się żadne komunikaty ani błędy, ale zauważyłem, że chwilę przed wyrzuceniem postacie zaczynają się bugować - lewitować, wchodzić w ściany, pojazdy. Proszę o pomoc, bo nie ukrywam, że jest to dosyć irytujące.Solved64Views0likes4Comments- 110Views0likes10Comments
pád hry po aktualizácii na PC
Pri poslednej aktualizácii nejde mi spustiť hru píše mi niake secure bot , myslím že je to pekný podvod pre hráčov čo si kúpili hru aj balíky v hre a aby som sa hral s biosom a nemám istotu že mi to pôjde alebo si rozladím PC bol by som rad keby si to vývojár opravil alebo mi vrátil peniaze ktoré som tam investoval aby som si spríjemnil hru a viacej si ju užilSolved30Views0likes1CommentBattlefield 2042 Błąd Directx
Tak jak w załączniku. Błąd pojawia się podczas gry, zazwyczaj po 2-10 minutach. Gram na laptopie gamingowym Asusa, sterowniki zaktualizowane, próbowałem różnych rzeczy które znalazłem w sieci ale nic nie pomogło. Proszę o pomoc ponieważ szlag mnie już trafia i tracę wszelką nadzieję. P.S. EA nie ma oficjalnej pomocy technicznej do gier? Jedyne co w sieci to linki do tego forum. Nie, że to coś złego oczywiście, wielki szacun dla wszystkich tu zebranych, po prostu mnie to zaskoczyło. Wydali grę która nie działa prawidłowo, i ludzie radźcie sobie sami. Poniżej specyfikacja laptopa: Raport Informacje o systemie NVIDIA utworzony w dniu: 05/23/2025 22:46:41 Wersja aplikacji NVIDIA App: 11.0.3.241 System operacyjny: Microsoft Windows 11 Pro, Wersja 10.0.26100 Wersja DirectX Runtime: DirectX 12 Sterownik: Sterownik Game Ready - 576.52 - Mon May 19, 2025 Procesor: Intel(R) Core(TM) i9-14900HX RAM: 32.0 GB Pamięć masowa (2): SSD - 465.8 GB,SSD - 953.9 GB Karta graficzna Procesor graficzny: NVIDIA GeForce RTX 4080 Laptop GPU Poziom funkcji Direct3D: 12_1 Rdzenie CUDA: 7424 Zegar układu graficznego: 1665 MHz Technologie Max-Q: Gen-5 Dynamiczne wzmocnienie: Tak WhisperMode: Nie Zaawansowany Optimus: Tak Maksymalna moc graficzna: 175 W Częstotliwość danych pamięci: 18.00 Gb/s Interfejs pamięci: 192-bitowy Szerokość pasma pamięci:: 432.048 GB/s Dostępna całkowita pojemność pamięci graficznej: 28475 MB Dedykowana pamięć wideo: 12282 MB GDDR6 Pamięć wideo w systemie: 0 MB Pamięć współużytkowana w systemie: 16193 MB Wersja systemu BIOS wideo: 95.04.61.00.08 ŻĄDANIE PRZERWANIA (IRQ): Nieużywane Magistrala: PCI Express x8 Gen4 ID urządzenia: 10DE 27E0 35181043 Numer części: 3756 0110 Monitor (1): TL160ADMP16-0 Rozdzielczość: 2560 x 1600 (natywna) Częstotliwość odświeżania: 240 Hz Głębia kolorów pulpitu: Najwyższa (32-bitowy) Technologia monitora: G-SYNCSolved59Views0likes3CommentsProblem z BF 2042
Witam niedawno kupilem BF 2042 gra chodzila normalnie do wieczora "wczoraj" kazdy kto mnie zabije , to odrazu wylacza mi gre ... Nie wiem jak to naprawic . Komputer mam dobry bo na wysokich ustawieniach mam po 120 fps stale . Pomozecie ?Solved4dwpc4146zfz4 months agoNew Novice261Views2likes10CommentsBattlefield 2042 język polski
Cześć, jakiś czas temu kupiłem Battlefield 2042 i nie miałem możliwości zainstalowania w języku polskim. Po włączeniu gry też nie ma takiej możliwości. Pisałem na support, ale tam dostaje automatycznie wygenerowane widomości z brakiem rozwiązania. O co może chodzić i czy jest jakiś sposób żeby się z tym uporać albo przynajmniej porozmawiać z kimś z support, a nie dostawać maile od maszyny. Z góry dziękuję i liczę na jakąś pomoc. :(Solved206Views0likes4CommentsBlokada konta i brak kontaktu z EA
Witam, Po długiej przerwie chciałem zalogować się i pograć coś z kumplami, ale okazało się że mam założoną blokade na koncie bez podania jakiejkolwiek przyczyny. próbowałem pisać do pomocy EA ale nic nie odpowiadają, a w zakładce "moje sprawy" nie ma nic. Jak mogę się skontaktować inaczej by uzyskać pomoc?Solved133Views0likes2CommentsBattlefield 2042 nie odpala przy uruchomieniu
Posiadam battlefielda na steamie. Przy uruchamianiu gry wyrzuca błąd pokazany na załączonym screenshocie. Wczoraj gierka odpalała , chodziła normlanie nic się nie działo. Dzisiaj gierka nie chce się załączyć , przed tym nie pobierałem żadnej aktualizacij , sterownikow dosłownice nic. Po tym jak gierka juz nie odpalała pobrałem gierke na nowo , sterowniki , anticheta i nic nie pomogło . próbowałem szukac rozwiazania na reddicie youtube tez nic nie znalazłem co mogłoby mi pomóc , prosze o znalezenie rozwiązania problemu .SolvedqSaroG8 months agoRising Newcomer210Views0likes2CommentsBattlefield 2042 Wyłącza się
Witam serdecznie, po pobraniu gry od początku występują crashe gry, czasem po 30 minutach grania a czasem po 3minutach. Gra w pewnym momencie się zacina/wyłącza do pulpitu. Można ją bez problemu uruchomić jeszcze raz, grać chwilę i sytuacja się powtarza. Ustawienia Niskie/Ultra nie mają znaczenia. W dokumentach gry znajdują się pliki CrashDump. Prosił bym o pomoc. Specyfikacja Gigabyte Z590 GAMING X Asus Dual GeForce RTX 3060 Gaming OC 12GB GDDR6 Intel Core i5-11400, 2.6 GHz 16 Gb Ram Windows 11 ProSolved402Views0likes2CommentsKradzież konta EA z przypisaną grą
Dzień dobry Jakiś czas temu kupiłem sobie Bf-a na platformie STEAM, dzisiaj przy próbie załączenia napotkałem problem z kontem EA , otóż prosi o weryfikacje konta , nazwa konta się zgadza ale email juz nie. czy ktoś może wie co moge zrobić w takiej sytuacji ?Solved597Views0likes3Comments
Featured Places
Battlefield
Sprawdź społeczność EA Forums dla serii Battlefield.Battlefield 6
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach dotyczących gry Battlefield 6 na forach społeczności.Battlefield Centrum informacji o grze
Znajdź wszystkie potrzebne informacje o Battlefield tutaj!Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.