Forum Discussion

rafet5341's avatar
rafet5341
Newcomer
7 hours ago

Hayatımda oynadığım en kötü futbol oyunu

Futbol oyunu mu bu? Yoksa fantezi futbol mu? Yoksa sokak futbolu mu? Maça katılıyorsun, adamlar tek adam oyun oynuyor; takımın en yetenekli adamlarına topu, hareket hareket,çalım çalım çalım, hareket çalım çalım gol! Böyle rezil iş mi olur? Sen oyun yap, al ver yap, boşa koş attır, plase şut çek, yavaş çek, sert şut at, havadan ara pasları at vs. vs. tonlarca seçeneği kullanıyor, adam sadece çalım atıyor, gol atıyor ve topu alamıyorsun, oyun zevkinin içine giriyor. İçimden böyle hakaretler, ağır sözler sarf etmek geliyor ki zor duruyorum. Bu yorumu da bir maç yaptıktan sonra yapıyorum, o bir maç beni ne hale getirdiniz siz düşünün. Bir maçtan fazla oyunda sabredemiyorum çünkü tüm maçlar böyle. Geliyor bir tane kahpenin oğlu, 999999 tane çalım hareket görünümünün görüntüsünü katledip gidiyor. Çalım atmak istiyorsanız sokak futbolu koyarsın, orada sabaha kadar çalım atsın dursun. Top kapma zaten zor, adam beyni geri dönüp duruyor, oyun geri veriyor, nalet gitsin oyuna giriyor. Menajerlik düzenli diyorsun, kısır döngü, hep aynı şeyler. Kariyer küresel diyorsun, kısır döngü, hep aynı şeyler. Ben onun futbolcularına tek tek antrenman yaptırmak zorundaysanız arkadaşlar, kendi yapsın. Öyle pis bir oyun, aldın, aldırtmayın, bin pişmanım. Kol falan satın aldı, 6K'lık oldu bu rezil oyun için.

Featured Places